Баненски настоя за незабавно възстановяване на уличните настилки след ВиК ремонти

Снимка: Община Банско

Кметът на Банско проведе среща с представители на ВиК

Кметът Стойчо Баненски проведе поредната от набелязаните работни срещи с институциите, работещи на територията на община Банско. Тя беше с представители на ВиК, участък Банско.

Кметът се запозна с конкретната обстановка преди зимния сезон и дискутира проблемите с инж. Георги Пидов и инж. Спасимир Вацев.

Особено силен акцент в разговора беше поставен от страна на кмета Баненски върху незабавното възстановяване на настилката по улиците, където са извършвани ремонти. Кметът обърна внимание, че възстановяването на асфалта и паважа след отстраняването на аварии се бави, а това създава неудобство на гражданите затруднява движението.

Той поиска конкретни срокове за възстановяване на настилката на улиците „България“, „Тодор Александров“, „Цар Симеон“, „Иван Вазов“, „5-ти Октомври“, „Гоце Делчев“ и „Братя Велеганови“.

На срещата беше обсъдено реализирането на инвестиционната програма на ВиК за община Банско и бяха набелязани конкретни задачи за 2024 г.

Специалистите информираха кмета, че от тазгодишната програма остава за довършване само подмяната на водопровода на ул. Радон Тодев“ в гр. Банско.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK