Шушков: Гласувах за просперитета на гражданите и на моя роден Благоевград!

Снимка: Infomreja.bg

„Благоевград ще постигне висока избирателна активност, защото хората искат промяна“

„Гласувах за просперитета на гражданите и на моя роден Благоевград. Да превърнем община Благоевград отново в икономически и духовен лидер на Югозападна България“.

Това заяви независимият кандидат за кмет на община Благоевград Николай Шушков минути след като упражни правото си на вот в секция в НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“. 

„Винаги съм гласувал на машина, откакто я има тази възможност в нашето изборно законодателство. Нещо повече - като областен управител проведохме първите изцяло машинни избори, по време на частичния кметски вот. След това и редица парламентарни избори - отново с машинно гласуване, и дадохме пример как тази система работи и не допуснахме нито една грешка“, бе коментарът на Шушков за отмяната на машинния вот. 

Според него управляващото мнозинство е допуснало много административни грешки и е показало управленческа немощ.

„Стигнахме дотам, че да противопоставяме важни институции в България. Този скандал беше изключително нелеп, но въпреки това призовавам нашите съглаждани да излязат и масово да гласуват и вярвам, че силата на на вота ще преобърне всички негативни нагласи“, посочи Шушков. 

Той очаква висока избирателна активност в Благоевград, тъй като по думите му хората в Благоевград искат промяна.

Всичко за изборния ден следете на страницата ни ИНФОМРЕЖА ИЗБОРИ!

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK