Николай Шушков: Нуждаем се от нов кмет, който ще докаже, че мисия „Благоевград“ е възможна

Снимка: Infomreja.bg

Той призова гражданите в неделя да гласуват активно

Сред хората, в открит разговор за просперитета на града и споделено разбиране за нуждата от промяна в община Благоевград – така приключи предизборната си кампания независимият кандидат за кмет Николай Шушков.

Той благодари на своите съграждани за подкрепата, а на Инициативния комитет, който го издига – за доверието и ценните съвети.

„Проведох стотици срещи с хората и затвърдих убеждението си, че се нуждаем от нов, деен и демократичен кмет, който ще докаже, че мисия Благоевград е възможна!“, каза Николай Шушков.

Той призова гражданите в неделя да гласуват активно. „От днес до неделя ще чуете много пъти, че няма смисъл, че всичко е платено и предрешено, че нищо няма да се промени! Но вие просто идете до урните и пуснете гласа си“, призова Шушков.

Създаване на устойчива икономика с добре платени работни места, инвестиции в благоустроена и приветлива градска среда, задържане на младите в града чрез възможности за професионално развитие и развлечения. Фокус върху изграждането на Благоевград като модерна културна, спортна и туристическа дестинация. Високо качество на образованието, здравеопазването и социалните услуги. Това са едни от основните приоритети на кандидата за кмет Николай Шушков, който номер 74 в бюлетината.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни ИНФОМРЕЖА ИЗБОРИ!

ОЩЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК:

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK