Ето каква ще е новата структура на управление в ЦСКА

Снимка: startphoto.bg

Разяснения даде Стоян Орманджиев на пресконференция

Един от двамата изпълнителни директори на ЦСКА Стоян Орманджиев даде повече яснота за новата структура на управлението в клуба. Ето какво заяви той на пресконференцията.

"Структурата на управление на ЦСКА - ЦСКА е акционерно дружество. На върха на пирамидата са физически и юридически лица. Христо Стоичков и НФСКИН с учредител Данаил Илиев. С Христо Стоичков по-рядко комуникираме, но по-напоително", сподели Орманджиев.

"В УС са Ангел Борисов, Орманджиев и Филип Филипов. Той назначава изпълнителни директори. Тук отново сме ние. Нашите функции са равнопоставени. Функцията ни е споделена. Аз съм човекът, който отговаря за администратичната част, а Филипов за спортно-техническото направление. Не значи, че дейността ни се размива. Филипов може здраво да удари по масата и знае как се става шампион и как се печели купа. Има дубъл като футболист. Неговите качества са много ценни за клуба. Ние като ИД ще комуникираме пряко с финансов директор, маркетингов директор и пиар", продължи един от изпълнителните директори на ЦСКА.

"При финансовия директор има промяна - Петър Стоянов. Той неуморно работи вече месец и половина по финансовите дела. Технически директор - Михаил Александров. Има визията за клуб като ЦСКА, млад човек. Щастлив съм, че мога да го представя. Маркетинг и пиар е много важен за всеки един клуб. Социалните мрежи и дигиталните медии са свързани с всеки един клуб и там се обявяват големите новини. То си е отделно звено. Дали сме поле на изява на хората, които разбират, и смятаме, че се справят много добре. Технически директор е нова позиция в нашия клуб. Ще възникнат доста въпрос. Най-накратко организация на мача и инфраструктура. За Михаил е нещо като специалност. Михаил от доста време се занимава. Неговата работа изискваше пътуване по Европа. Чакахме и удачен момент, в който да ви изговорим тези работи. Вижда се по-нагледно самата структура на управление. На върха на клуба е акционерно дружество. Ежедневно комуникираме с Данаил Илиев. Той живее с проблемите на клуба", добави Орманджиев.

"Маркетинг и пиар - дигитални медии и магазин. Не е нещо ново, но е важно. За ЦСКА ще са важни всички социални кампании. Екипировката за следващия сезон е нещо много по-мащабно от една фланелка. Свързано с една много интересна кампания. Информация от клуба ще достига до максимално много хора, включително подрастващи и по-възрастни. Звеното фенмагазин е отделно, но няма как да е извън клуба и Маркетинг и Пиар".

Структурата на управление - нека стигнем и до звената администрация, международен отдел и спортно-техническо. Администрация - сезонни карти, организация на събития, комуникация с феновете. Юридически отдел - искаме да имаме хора на разположение непрекъснато. Не само спортни юристи, но и такива с търговско право. Международният отдел ще има нов отговорник. Дама, която е привлекателна и отговорна. Спортно-техническото направление е разделено на две - мъжки отбор, професионален футбол, начело с Томислав Стипич, Владимир Манчев на втория отбор - скаутско звено - Иван Славов. Той е на върха на пирамидата и работи добре с развитите платформи, за да не гледаме видеокасетки. Работим с данни. Администрацията се състои от тийм мениджър - на първи ,втори и трети отбор. Организиране на срещите, тренировъчната база и всичко. Отделно е ДЮШ. За нас е изключително важна. Ще страдаме, докато нямаме наша база, но имаме план. Костадин Ангелов е директор. Има отделно скаутско звено. Ще работим в тясна връзка с първия отбор и администрация, отговорна за ежедневните задачи в ДЮШ. Това е най-общо за структурата ни. Ще бъде качена в сайта ни с повече информация - имейли, телефони и т.н.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//