Павел Стоименов, ЦЕНТЪР: Всеки втори кмет в България е за затвора!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Всеки втори кмет в България е за затвора!

Това заяви кандидатът за народен представител за област Благоевград и област Плевен – Павел Стоименов.

Той е водач на листата на „ЦЕНТЪР“ в двете области.

Стоименов разказа пред камера за малката „победа“ след негово участие в предизборно предаване по Българката национална телевизия преди дни:

Преди два дни бях в БНТ. Тогава казах, че знакът е „Забранено движението на МПС над 5 тона“ и пречи на бизнеса. Но ето виждате, кметовете работят! Смениха го за две денонощия. Но знакът можете да смените, но не можете да смените асфалта, който е от варовик! Затова, господа, всеки втори кмет в Румъния е в затвора! Защо?! Заради тази корупция! Не можете да направите асфалта от 4 см. – 8! Това е доказуемо и утре ще бъдете преследвани от закона! Тези неща остават! Инфраструктурните проекти!, каза Стоименов и допълва:

Всеки втори кмет и в България е за затвора! Точно заради кражбите в инфраструктурните проекти! Тези проекти струват много човешки животи. Катастрофите се случват, защото асфалта е от варовик вместо от хубав камък!

А ето какво сподели в БНТ:

В село Брест, в община Гулянци, например, асфалтираха само една улица, с асфалт с дебелина 4-5 см. По закон трябва да е 8 см. Отидох при кмета в Гулянци и го помолих да бъдат наложени останалите 4 см. асфалт, заради постоянното преминаване на камионни по пътя. На следващия ден имаше поставен знак на пътя със забрана да преминават МПС-та над 5 тона и не можех да направя нищо. Бях на колене! Имах тонове продукция, която чакаше в склада, 300 работници… Но не съм само аз в това положение! И ние няма да целуваме ръце, разказа Стоименов.

Той бе категоричен: Няма да сме подвластни на политиците!

ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//