Млад бизнесмен оглави „Нова алтернатива” в Благоевград

снимки: ПП "Нова алтернатива"

Партия „Нова алтернатива” учреди общинска и младежка структури в Благоевград.

Преди дни симпатизантите на бившия военен министър Николай Цонев се събраха в залата на читалището и официално представиха местното ръководство.

29-годишният Ангел Шопов оглави общинската организация на партията. Той е завършил Софийския университет и в момента е управител на фирма за канцеларски и офис материали.

Студентката Кристина Христова пък ще има задача да обедини в каузата на „Нова алтернатива” най-младите хора в областния център.

Екипът на Цонев се обяви за нов Закон за висшето образование, направен с участие на преподаватели и студенти. Създаването на младежка борса пък ще помага на младите и образовани хора в професионалната им реализация.

„Партията ще разчита на нов начин на управление и ще заложи на можещи и знаещи  млади хора, мотивирани да работят за страната ни. Бунтовете срещу монополите и картелите всъщност са бунтове срещу бедността. Служебното правителство трябва да покаже истината за финансовото състояние на държавата. Другата му основна задача е провеждането на честни и демократични избори”, заяви на срещата Красимира Пейчева, областен координатор на партията.

Според земеделския експерт доц. Младен Младенов държавата е пред банкрут и има реален риск от това да свършат парите за пенсии и заплати.

Заместник-председателят на партията Камелия Стойкова пък обяви, че екипът работи по проект за създаване на професионален пенсионен фонд, който ще осигури допълнителна доходност към пенсиите на работещите в сектор „Сигурност и отбрана”. 

 

снимки: ПП "Нова алтернатива"

КОМЕНТАРИ

Ханко Брат18:47 - 22.03.2013
"Нова алтернатива"-стари мушмороци !
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//