С много забавления децата от Гоце Делчев отпразнуваха 1 юни

Снимка: Infomreja.bg

Веселбата се състоя в парка на града

Градският парк в Гоце Делчев винаги е бил привлекателно място за децата, но днес, на 1 юни, повече от всеки друг път. Възпитаници на 7-те детски градини в града и ученици от началния курс на основните училища бяха изпълнили пространството около беседката и алеите наоколо.

Община Гоце Делчев се беше погрижила да предостави на децата различни забавления. Някои от тях рисуваха, други се опитваха да правят изделия от глина… Много бяха тези, които се редяха при аниматорите.

А на специално построена сцена деца пяха и танцуваха. Те представиха Школата по тамбура към читалището в Гоце Делчев, Детски танцов състав от село Дъбница, формация „Олимпея“,  Детски танцов състав и Вокална група при НЧ „Възраждане“ в село Копривлен.  Прозвучаха и песни в изпълнение на Катрин Стефанова и Елиф Уруч. Изявиха се също така Стефания Кирова, Нелия Милева и Мария – Магдалена Самандова от Вокална група „Неврокоп“, както и Мария Драгинова от Копривлен.

Богатата програма достави удоволствие на многолюдната публика. Със задоволство децата приеха и подаръците от общината – балони и сладолед!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK