ИТН отхвърлят възможност за предизборна коалиция с ВМРО

Снимка: БГНЕС

„Като влезем в следващия парламент няма да разговаряме с ГЕРБ, с ДПС и с "Възраждане"

Не сме се явявали на избори в коалиция и не знам откъде излезе това твърдение, няма да правим предизборна коалиция, още по-малко с ВМРО, заяви днес председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, предаде БТА.

Никой не знае с колко депутати ще бъдем в следващия парламент, в момента са само спекулации, допълни Йорданов. Виждам, че говоренето, че изборите са нещо страшно прикрива желанието на определени политици да не рискуват на избори да не изпаднат от властта. Хората трябва да решават в кризата кой иска да управлява, добави той в интервю за Нова телевизия.

Като влезем в следващия парламент няма да разговаряме с ГЕРБ, с ДПС и с "Възраждане", изтъкна още Йорданов. В отговор на въпрос дали хора от "Има такъв народ", членове на сегашния кабинет биха станали част от друга партия, Йорданов каза, че не би се „заклел вече в никого, но вероятността е под нулата“.

Вчера и Станислав Балабанов от ИТН заяви пред бТВ, че разговори с ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" няма да има и че ИТН "излизат сами срещу всички". /БНР/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n