В Белица отвори врати клон на Първа инвестиционна банка

Снимка: Община Белица

В словото си кмета на Белица поздрави банковите служители

В град Белица, на ул. „Георги Андрейчин“ № 14 (идеален център) точно в 17.00 ч. Първа инвестиционна банка откри поредния си клон. Церемонията по рязане на лентата извършиха кметът на Община Белица Радослав Ревански, Сава Арабаджиев - директор в централата на Първа инвестиционна банка – София, отговарящ за бизнес развитие и продажби и Йорданка Атанасова - управител на офисите на банката в Банско и Белица.

В словото си кмета на Белица поздрави банковите служители с така необходимата придобивката за общината и пожела на служителите на ПИБ да са здрави, да спазват основните принципи към клиентите на клона: резултатност, дружелюбие, надежност, перфектно обслужване и новаторски продукти.

Специално за събитието в Белица пристигнаха Румен Проданов – управител ПИБ клон Благоевград, Георги Монев - заместник управител на ПИБ клон –Благоевград, и Стоянка Грозданова-управител ПИБ - офис Гоце Делчев, зам. кметовете на Община Белица, служители в Общинска администрация Белица, кметове на населените места в общината, директори на училища, читалищни работници, граждани на Белица

Новият клон в Белица е разположен на 80 кв. м. В него клиентите на Банката могат да се възползват от пълно банково обслужване: кредитиране на фирми и граждани, разплащателни сметки и депозити, дебитни и кредитни карти, изгодни курсове при покупко-продажба на валута, покупка на злато и благородни метали и др.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//