Традициите на Първо ОУ в Гоце Делчев продължават

Снимка: Infomreja.bg

Лошото време не осуети очакван спортен празник

В края и на тази учебна година учениците от Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев проведоха спортен празник. Организацията, направена от преподавателите по физическо възпитание и спорт Бойко Грошков и Иван Николов, както винаги, беше на високо ниво. Затова капризите на времето не успяха да осуетят празника.

Предварително определеното място за спортната надпревара беше градският стадион, но заради дъжда тя започна във физкултурния салон на училището, а когато слънцето прогони облаците, продължи на двора. Така учениците и учителите доказаха, че не се предават, справят се при всякакви условия.

Играта на народна топка, в която се включиха петокласници и шестокласници от училището, предизвика много емоции. Всяка отбелязана точка се посрещаше с възгласи и спортната атмосфера се нажежаваше все повече.

Вълнение предизвикаха и щафетните игри на четвъртокласниците. Всички имаха желание да се представят добре, стараеха се, насърчаваха се взаимно…

„Винаги е радостно да гледаш как спортът прави децата щастливи!“, сподели учителят Бойко Грошков, продължавайки да следи развитието на играта.

Днешният спортен празник още веднъж доказа, че колективът на Първо ОУ в Гоце Делчев заслужава придобивката, с която ще се поздрави наесен – модерна физкултурна площадка – проект, чието изпълнение вече е в ход.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//