Местни и туристи обсипаха с похвали полицията в Банско

Снимка: Infomreja.bg

В града всичко е под контрол

Пример за много общини. Как в Банско превенцията е хвалена? Това е въпрос, на който отговарят всички жители и гости на града. От месец насам курортът е оживен - и откъм събития, и откъм туристи. Какво обаче възхищава хората... Отговор дават две прости наглед ситуации.

През вчерашния ден в града се проведоха две мероприятия - дефиле от десетки италиански скутери и кино под звездите с любими екстремни филми. Именно между 20 и 23 ч. в центъра на града оживлението бе пълно, а патрулен полицейски екип съблюдаваше за реда.

След 22 ч. самите полицаи започнаха да проверяват дали децата се движат заедно с родителите си. Всеки непълнолетен бе проверяван от полицаите. Проверка дали колоездачите носят светлоотразително елече и не пречат на тълпата също бе извършена.

Резултатът - хиляди поздрави за това, че полицията си върши работата. А в социалните мрежи четем: "Бяхме с мъжа ми в кафене на центъра. Детето играеше около паметника на Вапцаров.

Видяхме, че униформен се приближава с нашия малчуган, за да се увери, че детето ни не е само и е под наше наблюдение. За негова сигурност! Поздравления за полицай Ремзи Кехая и колегата му Стоян Лазаров!".

И докато в Благоевград в 5 сутринта младежи кръстосват улиците, то в Банско този проблем е решен отдавна. Всички подрастващи са проверявани дали след 22 ч. са навън, и ако е така - биват придружавани до домовете си.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK