След пиянско сбиване: От питейно - в здравно заведение

Снимка: Infomreja.bg

Така се случи с четирима млади мъже в Тетевен

На 28 април след 02.15 ч. в РУ Тетевен е постъпил сигнал от ФСМП в града, че при тях за преглед са постъпили четирима мъже, които са участвали в сбиване пред заведение в с.Български извор.

Незабавно към мястото е изпратен полицейски екип и е установено, че в първите часове на 28 април е възникнал скандал и последвал побой между група мъже, посетители на заведението.

Пострадали са четирима, които сами са посетили болничното заведение – 19-годишен и 22-годишен от с.Градежница, 18-годишен от Тетевен и 26-годишен от с.Галата. Прегледани са от медицински екип и са освободени за домашно лечение. Един от мъжете е насочен към друго здравно заведение заради съмнение за срязано сухожилие на ръката, но той е отказал лечение.

В хода на предприетите от служители на РУ Тетевен оперативно-издирвателни мероприятия, като съпричастен към побоя за срок от 24 часа е задържан 32-годишен мъж от с.Галата.

По случая е започнала проверка и продължава работата по установяване на цялостната фактология и всички участващи в инцидента лица.

Материалите от проверката ще бъдат докладвани на РП-Ловеч ТО-Тетевен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//