Скандално откраднаха двама от Пирин Балканстрой

снимка: infomreja.bg, архив

Ден преди старта на втория дял от Суперлигата по волейбол Пирин Балканстрой остана без две от големите си надежди. В късния следобед днес трансферната комисия към БФВ картотекира братята Розалин и Чоно Пенчеви в състава на Виктория Волей.

Младежките национали ще подсилят пловдивския клуб, а официален дебют братя Пенчеви ще могат да направят още тази събота, при това срещу досегашния си тим от Разлог.

От известно време насам братя Пенчеви участват в тренировъчния процес на Виктория Волей под ръководството на Николай Желязков и взеха участие в последните три контроли на Виктория.

Розалин дори стана топреализатор на отбора в тези три срещи като отбеляза по 20 точки срещу гръцкия Орестиас (Орестиада) и срещу Левски Волей (София) и 18 срещу Ботев (Луковит). От ръководството на Пирин Балканстрой останаха изненадани от решението на трансферната комисия.

Според шефовете на Пирин, с братя Пенчеви има подписани договори още докато те са били на 15 години и те важат и в момента. Според тези документи Пенчеви са играчи на Пирин до края на 2013 година.

Ръководството на Пирин е изплатило всичко дължимо на двамата волейболисти и те нямат правни основания да сменят отбора си.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK