Слави Трифонов: Най-после тази агония приключи

Снимка: БГНЕС

“Тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората“

„Най-после тази агония приключи и тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората, които освен наблюдатели са и избиратели. Така лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира решението за оттеглянето на кандидатурата на Мария Габриел за министър-председател. Ето и цялото му изявление, публикувано в профила му във Фейсбук:

„След поредица от безумни, глупави и унизителни обрати, днес стана ясно, че най-вероятно, логично и с облекчение отиваме на избори. Защото Мария Габриел на пресконференция каза, че оттегля кандидатурата си за премиер и отиваме на избори.

Следващият мандат ще отиде в ПП/ДБ. Тях, напълно логично, никой няма да ги подкрепи. Третият мандат, в когото и да отиде - той ще го върне и така, съвсем правилно, отиваме на избори.

Да, има хора, на които това не им харесва, но, уважаеми приятели, това са хора, които се страхуват от избори, което съвсем логично означава, че се страхуват от демокрацията.

Защото, когото и от тези хора да питате: „защо се страхува от избори“, той ще избълва един куп лъжи, но всъщност, той се страхува от резултата от тези избори, а всъщност - няма никакво значение дали се страхува, или не се страхува, защото така или иначе си заминава.

И така, най-после тази агония приключи и, забележете, тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората, които освен наблюдатели са и избиратели.

Тоест, уважаеми хора, български граждани, абсолютно съм сигурен, че вие заслужавате уважение, благодарност и най-вече заслужавате съвсем друга политическа класа, която сега се надявам да си изберете на следващите избори. Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни.

Вие сте на ход!“

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK