Калин Стоянов: Няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди

Снимка: БГНЕС

"Заради неистините, които се говорят по мой адрес, ще потърся правата си в съда", каза той

Няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди! Относно безумията и неистините, които се говорят по мой адрес през последните дни, включително и от политически лидери, бивши и настоящи министри - по националните телевизии, възнамерявам да потърся правата си в съда. Това заяви вътрешният министър в оставка Калин Стоянов в официалния си Facebook профил.

"Публичните атаки към мен от определени кръгове от хора в медийното и интернет пространство не стихват! Използват се внушения на неистини и откровени лъжи", пише още в публикацията.

Стоянов допълни, че по тази причина е длъжен да заяви категорично: "Не познавам, не съм се срещал и разговарял лично или чрез други лица, по телефона, включително и чрез мобилни приложения, с Мартин Божанов – Нотариуса! По времето, в което бях ръководител на ГДБОП, събрахме всички материали по делото срещу този човек, които са внесени в прокуратура и на базата на които има образувано досъдебно производство".

"Не на последно място – семейството ми притежава един апартамент, закупен с ипотечен кредит, на какъвто разчитат не малка част от българските семейства. Апартаментът е намерен с брокерска фирма за недвижими имоти, която ни показваше различни жилища в продължение на няколко месеца и е закупен на пазарна цена! По никакъв начин не съм се възползвал от служебното си положение при закупуването на този апартамент! Нещо повече – нямам личен градинар!", пише още той. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//