Отново смърт на пътя - този път в Пловдивско

Снимка: Infomreja.bg

По случая е образувано досъдебно производство

Две пътни произшествия със загинали са регистрирани през последните денонощия на територията на областната дирекция на МВР в Пловдив.

След 19.30 ч. вчера в РУ-Труд постъпил сигнал, че в участъка между селата Радиново и Бенковски мотоциклет „Ямаха“ се преобърнал вляво извън пътното платно.

От пристигналия екип на спешна помощ е констатирана смъртта на 57-годишния мъж, управлявал моторното превозно средство. Около 7 ч. в събота служители на РУ-Карлово пък се отзовали на информация, че на пътя между Баня и Войнягово пешеходка на същата възраст издъхнала, след като била ударена от лек автомобил „Фолксваген“.

Шофьорът на колата, на 36 години, е изпробван за употреба на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни. Задържан е за едно денонощие в районното управление.

Неправоспособна шофьорка пострада след катастрофа, която предизвика в петък в село Найден Герово. Сигналът е получен в РУ-Труд около 4.30 ч.– лек автомобил „Фолксваген“ преминал през ограда на фирма и се блъснал в три пръскачки за специализирана селскостопанска техника, а по пътя ударил и паркирана наблизо частна кола.

На място униформените установили, че зад волана на „Фолксваген“-а е 21-годишна неправоспособна жена. Тя е оставена под лекарско наблюдение, взета ѝ е кръвна проба за химически анализ.

Моторист е в болница след пътно произшествие в Пловдив.

По предварителна информация, около 19 ч. в петък мотоциклет „Хонда“ преминал на червен сигнал на светофара на кръстовище между бул. „Цар Борис III Обединител“ и ул. „Света Петка“ и отнел предимството на лек автомобил „Ауди“.

При удара пострадал 40-годишният водач на мотора, който е настанен в болница. Той и 25-годишният шофьор на колата са изпробвани за употреба на алкохол, стойностите са отрицателни. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//