БСП откри предизборната кампания в Белица, Тома Томов: Време за губене няма! Българският народ е узрял за промяната!

Снимки: БСП-Благоевград

"БСП за България" откри вчера предизборната кампания за предстоящите парламентарни избори в Белица.

Изключително интересно  и ползотворно преминаха организираните две срещи с кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ Тома Томов, Костадин Дурчов, Николай Дундалов и Мартин Бориков в Белица.

По-рано през деня водачът на листата на „БСП за България“ в 1-ви МИР-Благоевград Тома Томов участва в среща с около 40 общественици на малкото, но будно градче, която премина емоционално и с интерес, провокирана от журналиста от голяма величина, човек с висока култура и огромен интелектуален потенциал - Тома Томов.

От 17.00 ч. кандидатите за народни представители проведоха среща с членове на Българската социалистическа партия в Белица и гражданското общество. Тома Томов направи анализ на вътрешната и външна политика на страната ни.

„Родината ни отдавна се движи по грешен път и е време да го променим, недопускайки ГЕРБ и Бойко Борисов да ни водят в грешната посока. Това ме накара да се гмурна в политиката. Макар и безпартиен, почувствах, че мой дълг е да го направя", сподели пред присъстващите Тома Томов.

Според него време за губене няма. "Българският народ е настръхнал, той е узрял и силно желае една достойна промяна, която да изправи България на подобаващото й се място на вътрешната и външна политическа сцена. Затова ние сме длъжни да бъдем част от тази промяна. Корупцията е от най-големите ни проблеми. Разпростряла се от най-високите до най-ниските етажи на властта. Това погубва България", каза Томов.

Пред беличани той заяви още: „С победата на генерал Румен Радев усетихме една огромна народна вълна и това ни дава сили да мислим, че наистина може да се направи нещо за промяна, за спасението на България. Предизборната кампания вече е в разгара си и всички ние сме тук, защото сме убедени, че днес промяната е задължителна. Тя започна по волята на народите по целия свят, които поискаха справедливост, участие при вземането на решения за техния живот, поискаха техните водачи да им върнат достойнството – националното и човешко. Българският народ отдавна жадува за морала и общочовешките ценности“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//