Костадин Костадинов: Със създаването на щаб на НАТО България се превръща в мишена за ядрен удар

Снимка: ПП "Възраждане"

Ако искате мир - изберете "Възраждане", ако искате война - имате всички останали, призова Костадинов

"Нека за всеки български гражданин е ясно, че създаването на щаб на многонационална дивизия „Изток“ и на многонационален щабен елемент за Черно море на наша територия ни превръща в потенциална ядрена мишена.

Всеки служил в казармата като ракетчик знае, че на обучение първата задача на ракетчика е ликвидиране на командните пунктове (щабове) на противника. Това се прави като се стреля по тях с ядрена бойна глава. Изграждането на щаб на НАТО в България ни прави ядрена цел.

Призовавам всеки български гражданин, който не иска война, а е за опазване на мира в страната ни, да излезе на 9 юни и да гласува. Ако искате мир - изберете "Възраждане", ако искате война - имате всички останали", коментира Костадинов пред граждани в Ботеград.

Повод за коментара му стана въпрос от присъстващ, който беше прочел в медиите, малко по-рано през деня, че България е предложила създаването на  такъв щаб на наша територия.  Това е заявил в реч на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО началникът на Щаба на отбраната на Българската армия адмирал Емил Ефтимов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//