Василев: Борисов не е в положение да поставя условия

Снимка: Infomreja.bg

По-рано Борисов каза същото за ПП

Борисов не е в положение да поставя условия.

Това каза пред журналисти в Бургас съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Асен Василев след изявление по-рано днес на Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че преговори между партията му и "Продължаваме промяната - Демократична България" след изборите може да има, но без в преговорния екип да бъдат лидерите на ПП.

"Г-н Борисов не е в положение да поставя условия. Нека да видим каква е програмата на г-н Борисов. До момента такава не сме видели. Знаете, че и двете правителства, които се формираха в тези шест пъти избори, бяха на "Продължаваме Промяната" и работиха по наша програма. Може би трябва да попита този, който управлява ГЕРБ, преди да взема такива решения. Другото, което чух, е, че е казал, че няма пари в държавата. Оставихме бюджетен излишък от 400 млн. лв., след двуседмично търсене служебният министър на финансите потвърди, че има над 10 млрд. в резерва, така че, ако това не са пари за г-н Борисов, за българската държава и българските данъкоплатци със сигурност са достатъчно средства", каза Василев.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//