Левски гостува на Пирин Благоевград в събота

Снимка: Infomreja.bg

Благоевградският тим определи правила за феновете

Пирин Благоевград е домакин на мач с Левски София тази събота.

Преди дни Пирин победи Беласица (Петрич) с 1:0 в петата си контрола от зимния подготвителен период.

Това бе трета поредна победа за „орлетата“ в контролите. Двубоят се проведе на стадион „Христо Ботев“ и бе неофициален дебют за новия треньор на тима Олександър Бабич и неговия екип.

Единственият гол в мача падна в 9-ата минута, когато Венцислав Бенгюзов бе точен от дузпа, отсъдена за игра с ръка на футболист на Беласица след удар на Асен Дончев.

В 26-ата минута след грубо влизане в краката на Андрей Йорданов напрежението взе връх и след спречкване между двата щаба в крайна сметка бе показан червен картон и на Йорданов, и на Карачоров от гостите. На мястото на Андрей Йорданов в нашия отбор влезе Георги Върбанов.

В 30-ата минута Полонский уцели гредата след центриране от корнер.

В 45-ата минута бе изгонен втори футболист на гостите с червен картон – Валентин Костов.

През второто полувреме Пирин продължи да доминира, а гостите предложиха два-три удара от дистанция, които не затрудниха вратаря Кирев.

Седмицата за „Пирин“ започна и с нов играч.

20-годишният централен защитник Лазар Боянов е четвъртото ново попълнение на Пирин по време на зимната пауза. Боянов, който е викан и в младежкия национален отбор на България подписа договор за две години и половина, след като премина успешно пробен период. Бранителят е роден в град Банско и е юноша на Пирин (Благоевград) и Славия.

В кариерата си до момента той е играл в Португалия, като първо е част от младежката формация на Насионал (Мадейра), а след това се състезава за Маринензе и Есперанса Лагош, чийто екип носи за последно.

А ето и повече информация за мача с Левски.

Футболната надпревара започва от 17.00 ч.

ОФК Пирин (Благоевград) обявява следните условия:

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГОСТУВАЩИЯ ОТБОР:

- Клубът домакин отпуска общо 850 билета за привържениците на Левски, които ще се продават на касите на ст. „Георги Аспарухов“ от утре, 13 февруари, до изчерпване на бройката. Касата ще работи от 14.00 до 19.00 ч. Цена на билета – 15 лв.

- Привърженици на Левски ще бъдат настанявани само в сектора за гости на стадион "Христо Ботев".

- Поради съображение за сигурност билети онлайн няма да се продават.

- Привържениците трябва да заемат своите места 20 минути преди началото на срещата (най-късно до 16.40 ч.) След това няма да имат достъп до стадиона.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ПИРИН:

- Във Фен магазина на Пирин в Благоевград ще се продават билети само и единствено за сектора с привърженици на отбора домакин. Продажбата ще стартира в сряда, 14 февруари, от 09:00 ч. и ще продължи до петък, 16 февруари, 18.30 ч. В деня на мача билети във Фен Магазина няма да бъдат продавани. Билети за сектора на гостуващия тим няма да се продават във Фен Магазина. Цената на билета – 15 лв.

- В деня на мача, билети за сектора с привърженици на Пирин ще се продават само на касата на стадион „Христо Ботев“ и до 14.00 ч. От съображения за сигурност след този час билети няма да бъдат продавани. На каса на стадион „Христо Ботев“ билети за гостуващият сектор няма да се продават. Цена на билета 15 лв.

- Няма да се продават билети за пенсионери.

- Ще се продават билети за деца от 9 до 14 годишна възраст, които ще бъдат достъпни само във Фен магазина на Пирин в Благоевград в обявените дни и часове. Цената на тези билети е 10 лв.

- Децата до 14 години ще влизат на стадиона задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация за футболната среща.

- Поради съображение за сигурност билети онлайн няма да се продават.

- Привържениците трябва да заемат своите места 20 минути преди началото на срещата (най-късно до 16.40 ч.) След това, достъпът до стадиона ще бъде ограничен.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK