Дангов пред ИНФОМРЕЖА: Цялата държава е впрегната в издирването на Ивана

Снимка: Infomreja.bg

През последната седмица Ивана имала херпес на устата и съучениците й я отбягвали

17-годишната Ивана Георгиева, която се издирва трети ден е имала психологически проблеми. Това потвърди пред ИНФОМРЕЖА кметът на Дупница Първан Дангов. Той не направи аналогия на случая с изчезналия Сашко от Перник, но потвърди, че момичето било проблемно и е посещавало психолог и психиатър.

Ивана и друг път е бягала от дома си, като това не е първи случай. „За мен е необяснимо как семейството е оставило толкова дълго време детето да е в неизвестност и да не подаде сигнал в полицията. Не може момичето да не се върне от училище, да знаеш, че имат такива проблеми и ти да стоиш в къщи и да чакаш нещо да се случи. Подценена е ситуацията от родителите, категорично“, заяви още кметът

Всички екипи продължават да са на терен, доброволци, впрегната е цялата държава по издирването на Ивана, коментира още пред наш екип Дангов.

Той уточни, че вече е намерено якето на 17-годишното момиче на главен път Е - 79. Ученичката е видяна и на камери на голяма търговска верига да обикаля по потник в четвъртък. Следите на момичето се губят от района на жп гарата. Кметът на Дупница отхвърли възможността Ивана да е отвлечена и обясни, че се касае за затворено дете, което е интровертен тип, без приятели и среда.

„Последната седмица Ивана е била с херпес на устата и съучениците й са отказвали да контактуват с нея, отбягвали са я. Най-вероятно това е отключило и тази девиантна форма на поведение. Детето е обичало да ходи пеша, сама и без никой. Но две денонощия да стои само момиче по един потник как ще оцелее? Все пак се надяваме да има благоприятен завършек на цялата ситуация и да открием Ивана жива и здрава“, обяви още кметът на Дупница.

 

17-годишната Ивана Георгиева се издирва трети ден

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK