„Молец“ разтърси Благоевград, БГ дуетът предизвика истински фурор на пл. „Македония“

Снимки: Община Благоевград

Жители и гости на областния център пяха заедно с едни от най-младите и популярни изпълнители в България

Площад „Македония“ в центъра на Благоевград се оказа малък за хилядите благоевградчани, които присъстваха на големия концерт, посветен на 24 май и празника на града тази вечер. Жители и гости на областния център пяха заедно с едни от най-младите и популярни изпълнители в България.

Роби и „Молец“ предизвикаха истински възторг сред публиката. Малко след 21:00 ч. БГ дуетът излезе на сцената, за да изпее любими хитове, сред които „7 дни“ и „Цялото време“.

Изненадата на вечерта за мнозина бе фолклорният дует Бисера и Лидия, които плениха благоевградчани със завладяващите си гласове, преплетени в традиционни и модерни фолклорни ритми. В празничната вечер участваха и талантливите местни изпълнители от  Музикално училище „Престо“.

Кметът на Благоевград Методи Байкушев откри празничната вечер с приветствие към благоевградчани. От сцената той се обърна към присъстващите с пожеланието хората от Благоевград да са все така обединени, както в този ден.

Програмата продължи повече от 2 часа, а освен на площад „Македония“ оживление имаше и на площад „Георги Измирлиев“, където по-рано дефилираха на абитуриенти от Випуск 2024. Утре празненствата по повод празника на Благоевград продължават с празничен концерт на емблемите на областния център – Ансамбъл „Пирин“ и Камерна опера, който започва след 19:30 ч. Шествията на абитуриентите също продължават на 25 и 26 май на пл. „Георги Измирлиев“.

Община Благоевград честити празника на всички жители и гости на града!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//