Директорът на ПМГ-Перник, Емилия Грозданова: Честит 24 май!

Снимка: Infomreja.bg

Честит празник на духовността!

Уважаеми  колеги директори, уважаеми учители и просветни дейци,

Честит празник 24 май!

На този най-духовен български празник искам да изкажа благодарността си към всички вас, за приноса ви, за всеотдайния ви и неуморен труд да разпалвате факела на знанието в нашето бъдещо поколение!

Вие сте в първите редици на иновативните образователни дейности не само в България, но и по света. Вие разгаряте огъня в съзнанието на нашите ученици със своето родолюбиво и професионално познание не само защото сте призвани за това, но защото сте верни последователи на светите равноапостоли Кирил и Методий.

Затова ние печелим награди, национални олимпиади, шампионати и други състезания. Независимо от предизвикателствата на съвремието, ние вървим смело напред с дръзновение и завоюване на нови успехи.

Да поведеш младите хора по изумителния път на познанието, това е изкуство, това е отдаденост, за което сте призвани.

Бъдете здрави, бъдете творчески личности, както и досега, винаги следвайте мисията на нашите велики предци!

Успехите, които нашите ученици до момента са постигнати, са неизброими. Имаме редица отличия и награди от спортни състезания, от състезания по информационни технологии, по география, икономика и статистика, призоми места по литература и лингвистика. Сред най-важните са отличие на олимпиадата по философия, Спортист на годината.

На абитуриентите пожелавам на добър път в живота!

Честит празник на всички!

 

Емилия Грозданова

Директор на ПМГ „Христо Смирненски“ - гр. Перник

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//