Кола се обърна по таван в Благоевград, пострадали и при ПТП край Коларово

Снимка: Infomreja.bg

Инцидентите са от 26 ноември

Две катастрофи за 12 часа са станали в Пиринско.

Инцидентите са от 26 ноември.

Около 12:15 часа на пътя между с. Първомай и с. Коларово, лек автомобил „Опел Корса“ с 22-годишна водачка от с. Коларово се е ударил в задната част на движещ се пред него лек автомобил „Дачия Сандеро“ с 53-годишен водач от Петрич.

В резултат на удара, лекият автомобил „Дачия“ е излязъл в дясно от пътя, а лекия автомобил „Опел“ е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в движещ се по нея лек автомобил „Дачия Сандеро“ с 54-годишна водачка от с. Коларово. С травми на главата, гърдите и корема е пострадала 54-годишната жена, която е настанена за наблюдение в МБАЛ-Петрич.

Пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества на 22-годишната водачка и 53-годишния мъж са отрицателни.

В 22:38 часа на бул. „П. Яворов“ в Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Пежо“ с 21-годишен водач от Благоевград, при наличие на две ленти за движение в едната посока, движейки се в лявата пътна лента не е осигурил достатъчно разстояние и е блъснал в задната дясна част лек автомобил „Мерцедес“, който се е движил пред него и рязко намалил скоростта си за да завие на дясно и да паркира.

От удара лекия автомобил „Мерцедес“ се е завъртял и се е обърнал по таван, като 28-годишният му водач от Симитли е пострадал с натъртване на крака. На водачите са направени проби за употреба на алкохол и наркотици, които са отрицателни, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Припомняме, че на същия булевард в града, две момичета пострадаха след като се удариха в друг автомобил и след това се забиха в стълб.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as