Задържаха столичанин, шофирал с 2,13 промила в Сапарева баня

Снимка: Infomreja.bg

В Бобов дол иззеха колата на дрогиран финландски гражданин

41-годишен софиянец е задържан от дупнишки полицаи за управление на МПС след употреба на алкохол. Проверката е извършена в Сапарева баня, дрегерът е отчел резултат 2.13 промила. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница, автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване. За случая е уведомен дежурен прокурор, съобщават от полицията.

44-годишен неправоспособен водач е управлявал лек автомобил “Ауди“ след употреба на алкохол. Проверката е извършена в Дупница – на ул. „Софийско шосе“, дрегерът е отчел резултат 1.27 промила алкохол в издишания въздух. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница.

Досъдебно производство е образувано в РУ Бобов дол за управление на МПС след употреба на опиати. Проверката на лек автомобил БМВ, управляван от финландски гражданин, продължително пребиваващ в България, е извършена с техническо средство. Автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване, взета е кръв за анализ на водача. За случая е уведомен дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//