Две тежки катастрофи за последните два дни в Старозагорско

Снимка: Infomreja.bg

59-годишен мъж е загинал, 44-годишна жена е с опасност за живота

Вчера в 16:40 ч. в РУ-Чирпан, е получено съобщение за пътнотранспортно произшествие на АМ "Тракия", 167 км, посока Бургас.

По първоначална информация лек автомобил "БМВ", управляван от 44-годишна жена, е напуснал пътното платно и се преобърнал в отводнителен канал. От удара 59-годишен мъж, пътувал в колата, е починал на място.

Жената е получила различни наранявания и е настанена в болнично заведение с опасност за живота. Същата е изпробвана с техническо средство за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат.

В РУ-Чирпан е започнато досъдебно производство по чл.343, ал.1 б. "в" във връзка с чл.342, ал.1 от НК. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Стара Загора.

В петък, 15 април, в 16.25 ч., по пътя от Казанлък за Стара Загора, преди разклона за с. Черганово, е настъпил пътен инцидент между лек автомобил "Фолксваген", управляван от 22-годишен водач, и товарен автомобил "Мерцедес", с прикачено към него ремарке, управляван от 33-годишен водач.

По първоначална информация от удара водачът на лекия автомобил е получил различни наранявания. Настанен е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. Водачът на товарния автомобил е тестван за употреба на алкохол, с техническо средство, отчетен е отрицателен резултат, на другия водач е взета кръвна проба за анализ.

В РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1 б "б" от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK