Два инцидента с коли на МВР станаха за денонощие

Снимка: Infomreja.bg

Няма пострадали хора

Два инцидента с коли на МВР станаха за денонощие.

Вчера сутринта, около 8 ч., на пътя при прохода „Предел“ камион удари спряла патрулка.

Влекач „Ивеко“ с 56-годишан водач от Дупница, движейки се в посока от с. Градево към Разлог, е бил заслепен и е блъснал спрял колата на МВР с 29-годишен водач от Благоевград. В резултат на удара, лекият автомобил е ударил спрял товарен автомобил „Дачия Докер“ с 37-годишен водач от Благоевград.

При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. На водачите са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Катастрофа с патрулка стана в Габрово заради неработещ светофар. Патрулката е пътувала откъм Шиваров мост в посока пл. „Възраждане”, а джипът, движещ се по „Юрий Венелин”, е правел ляв завой.

По първоначална информация светофарът от страна на личния автомобил не е работил, а шофьорът не е съобразил да погледне отсрещната кола. Патрулката е преминала на зелен светофар, съобщава nova.bg/news.

От пресцентъра на полицията съобщават, че при инцидента няма пострадали, а са нанесени само материални щети. Пробите за алкохол и наркотици на двамата шофьори са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK