Електрохолд открива нов модерен търговски център в София

Снимка: Електрохолд

Функционалният офис в Бизнес Парк София предлага пълна гама услуги и гарантира първокласно клиентско изживяване

Групата Електрохолд добави нов търговски център към мрежата си за обслужване на клиенти. Той се намира в един от най-динамично развиващите се райони на столицата – Бизнес Парк София, и е част от модернизираната визия за клиентско обслужване на компанията.

Новият търговски център е функционален, с модерен интериор и е оборудван с най-съвременни технологии, гарантиращи бързо и ефективно обслужване. В него Електрохолд предлага персонализирани консултации и пълна гама от услуги и продукти, включително и възможност за плащане.

„Радваме се да посрещнем клиентите в нашия нов търговски център, в който те могат да намерят качествени и надеждни решения за своя бизнес или за своите домове. Сигурен съм, че нашият опит, професионализъм и персонализиран подход ще спечелят доверието им. В следващите седмици планираме да открием още два търговски центъра, за да бъдем още по-близо до клиентите си не само в Западна България, но и в цялата страна“, каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на Електрохолд.

Клиентският център се намира в Сграда 12 в Бизнес Парк София, а работното му време е от 08:30 ч. до 17:00 ч. всеки делничен ден. Локацията на новия търговски офис е избрана така, че да бъде максимално удобна за клиентите. В рамките на Бизнес Парка има възможност за безплатно паркиране до един час, а в близост има и спирки на обществения транспорт и столичния метрополитен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK