Ивайло Вълчев е водач на листата на ИТН за евровота

Снимка: БТА

Ивайло Вълчев е и кандидат за депутат в 50-ото НС

Представители на ИТН регистрираха в Централната избирателна комисия листата на партията с кандидати за ЕП. Води я Ивайло Вълчев, а втори е народният представител Андрей Чорбанов.

Вълчев обяви, че "в европейското семейство "Има такъв народ" ще се присъедини към консервативните партии и ще бъде част от консервативното крило".

"Това не ни прави евроскептици. Ние вярваме в една Европа, в която България има своето място и глас и не е просто изпълнител на директиви", коментира депутатът.

"Амбициите ни са ясни – да намерим своето място в представителите на България в Европейския парламент и да работим за Европа, която да се върне към разума си. Европа, която не е на чиновниците, които нареждат, а нациите изпълняват, а Европа, в която България има своя глас и място", каза Вълчев.

"Приоритети са отмяна на Зелената сделка, евентуално предоговаряне на всичките квоти за земеделска продукция, проблемът с нелегалната миграция и пропагандата сред подрастващите. ИТН не намира за подходящо на подрастващите да бъде даван какъвто и да е достъп към пропаганда, която включва нетрадиционни практики, които не се вписват в традиционните български ценности за пол и семейство", обясни кандидатът за евродепутат.

Ивайло Вълчев е кандидат за депутат и на предсрочните парламентарни избори на 9 юни, пише БТА.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//