Костадин Костадинов: Не продавайте гласа си! Гласувайте по съвест!

Снимка: ПП "Възраждане"

Не оставяйте съдбата си в ръцете на нечестните, България няма време!

Днес предизборната обиколка на председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов се провежда в област Габрово След като се срещна с жители на града,  на пешеходната улица в Габрово, Костадинов се отправи към Севлиево, където вече го очакваха симпатизанти на площада в града. 

Докато председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов и кандидатите за народни представители от листата в областта - Даниел Петров и Йордан Андреев, разговаряха с граждани, на площада се появи мъж, който взе да задава въпроси на висок глас. 

Мъжът крещейки, очевидно за да го чуят всички, каза, че се интересува за колко "Възраждане" купуват един глас, защото, цитираме: "гербаджиите дават по 100 лв.".

Пред очите на събралото се множество представителите на  "Възраждане" подадоха сигнал в полицията и крещящият мъж беше предаден на органите на реда. В момента той е задържан в МВР.  Припомняме, че не само купуването, но и продаването на гласове е престъпление. Във връзка с това Даниел Петров и Йордан Андреев ще проследят, какво ще бъде наказанието на човека, който пред десетки жители на Севлиево предложи да продаде гласа си.

"Ако разделим 100 лева на 1460 дни, толкова са дните на един парламентарен мандат от 4 години, ще получим 0,07 лв. на ден. Българските граждани, които продават гласа си за 100 лв., ще получат толкова. Нашето бъдеще, бъдещето на децата и внуците ни не струва  шест-седем стотинки дневно. Ако някой ваш приятел е решил да продаде гласа си, разубедете го и го убедете да гласува по съвест.

Не оставяйте съдбата си в ръцете на нечестните. България няма време. Агитирайте всички да излязат и да гласуват, защото само високата избирателна активност ще намали силата на купения и корпоративен вот", коментира случилото се Костадинов пред събралото се множество, след което разговорите по важните за страната ни теми продължиха. 

Възраждане е с номер 12 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//