Червен килим очаква първите абитуриенти в Кюстендил

Снимки: Infomreja.bg

Вижте снимките

Усилена подготовка тече на централния площад „Велбъжд“, където вече е поставен червен килим, по който ще преминат първите абитуриенти. 

От тази година Община Кюстендил е поставила изцяло нова концепция на баловете, като тържествата ще започват от централния площад, а всеки един от зрелостниците ще премине по червения килим.

На 23 май под празничната арка ще преминат абитуриентите на ЕГ „Д-р Петър Берон“. На празничния 24 май под аплодисментите на близки и приятели ще преминат зрелостниците от ПГИМ „Йордан Захариев“.

На 25 май ще бъдат дефилетата на ПГТ „Н.Й.Вапцаров“, ПТГ „Джон Атанасов“ и СУ „Васил Левски“. Красив край на тазгодишните балове ще поставят на 26 май абитуриентите на ПМГ „Проф. Емануил Иванов“.

Във връзка с безпроблемното протичане на баловете и максимално удобство на зрелостниците, ще бъде въведена временна организация на движението в централната градска част.

Абитуриентите ще имат възможността да пристигат на пл. „Велбъжд“ с автомобил, който стига до площада по следния маршрут: от бул. „Цар Освободител“ през ул. „Христо Смирненски“ към ул. „Демокрация“. На площад „Велбъжд“ право да влизат имат само автомобили, превозващи абитуриенти или техните класни ръководители. Община Кюстендил призовава всички абитуриенти, които ще се придвижват със собствен транспорт, да бъдат внимателни и да не допускат нарушения на пътя.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//