Трето поколение Пенев на "Армията" днес

Снимка: startphoto.bg

18-годишният Николас е син на Любослав Пенев и внук на Димитър Пенев

Днешният мач между ЦСКА и Хебър ще бъде много специален не само за треньора на пазарджиклии Любослав Пенев, но и за един от възпитаниците му и... негов син - Николас.

18-годишният нападател кара първия си сезон в професионалния футбол, като се наложи като твърд титуляр в състава на своя баща. Футболният му път преминава през няколко детско-юношески школи, сред които и тази на ЦСКА, пише "Тема спорт".

Днес обаче ще е първото му стъпване на "Армията" като професионален играч. Това ще е и третото поколение Пенев в дома на червените, а тежестта върху плещите му е изключително голяма.

Братът на неговия дядо Младен - Димитър, е една от най-ярките фигури в историята на българския футбол като състезател и треньор №1 на ХХ век. Самият Младен Пенев също е гостувал на "Армията" с Локомотив София, с който е и шампион за 1964 г., Марек и Добруджа. Баща му Любослав също няма нужда от представяне, особено на стадиона на ЦСКА. Появата на Николас в Борисовата градина със сигурност ще донесе носталгични спомени на много червени привърженици.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK