Йончева: Надявам се, че времето за лозунги и закани от определени партии отмина

Снимка: Infomreja.bg

Първи коментар след изборите от Йончева

Надявам се, че времето за лозунги и закани от определени партии отмина с кампанията.

Сега са важни действията, които ще бъдат решаващи за следващите години и политическата стабилност у нас.

Това коментира във Facebook евродепутатът Елена Йончева.

Тя влезе отново в Европейския парламент, този път обаче представлявайки ДПС, а не БСП.

Напълно осъзнавам отговорността да представлявам ДПС в Европейския парламент и отново благодаря за доверието на симпатизантите и ръководството на Движението. Вярвам, че ще го оправдая и съм уверена, че с общи усилия ще продължим важните битки за България и Европа.

Въпреки опитите на наши опоненти в последните дни, няма как да приема поставянето на работата ми през изминалия мандат в определени рамки. Информацията за постигнатото до този момент е публична и всеки може да се запознае с резултатите в областта на върховенството на закона, свободата на медиите, борбата с корупцията, пакта за миграцията (който впрочем вчера влезе в сила след осем години преговори).

Всички те са в интерес на България!

И докато в Европа големите решения предстоят, а очакванията за вълна на крайната десница не се сбъднаха, политическата криза в България е очевидна след шест избора в рамките на три години.

Продължаване с експериментите и нестабилността изглежда немислимо и ниската избирателна активност е явен знак за това. А заиграването с идеята за поредни предсрочни избори изглежда безотговорно и опасно за страната, пише Йончева.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//