Жандармеристи прекратиха луд купон в Плевен, има арестувани

Снимка: Infomreja.bg

Два масови боя са потушени в областта

На 24 май около 23:20 часа екип на Второ РУ - Плевен е отреагирал на получен сигнал за нарушаване на нощната тишина в частен дом на плевенската улица "Орлица".

На място служителите установяват, че в двора е поставена озвучителна система и четири-пет лица употребяват алкохол. Компанията е отказвала да спре музиката.

Били отправени към органите на реда псувни и заплахи. Незабавно към адреса са насочени жандармеристи.

Взети са съответните мерки за преустановяване на шума и възстановяване на обществения ред.

Нарушителите отказали да предоставят документи за самоличност и продължили да се държат агресивно, грубо нарушавайки обществения ред, което се изразявало в псуване, блъскане, съпротива на служите на реда. Това е наложило използване на физическа сила и помощни средства с цел задържане на лицата.

Установена е самоличността им – 44-годишен, 32-годишен, 45-годишен. Тримата са задържани са за 24 часа. Сезирана е Районната прокуратура в Плевен. 

При физическа саморазправа в град Искър е пострадал 31-годишен.

Сигнал за инцидента е постъпил в полицията на 25 май в 22:38 часа от тел. 112.

Установен е пострадалият с кръв по главата и е транспортиран от екип на ЦСМП - Искър в УМБАЛ "Д-р Георги Странски" - Плевен. Диагностициран е с фрактура на скулата и отоци в областта на главата. 31-годишният е настанен в хирургично отделение за наблюдение, без опасност за живота. От проведените оперативни действия са установени извършителите на побоя – 35-годишен и 38-годишен, които са арестувани.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//