Костадин Костадинов: Възраждане категорично ще работи заедно с "Алтернатива за Германия"

Снимка: ПП "Възраждане"

"Възраждане" категорично ще работи заедно с АзГ, вече сме предприели стъпки за създаване на нова група в ЕП, обяви Костадинов

"Стана ясно, че Алтернатива за Германия, втората политическа сила в най-голямата европейска държава, е изключена от "Идентичност и демокрация" - европейската партия, в която членуваше. За мен това не е изненада и го очаквах отдавна. Това обаче е много добра новина, защото сега ще имаме възможност да създадем истинска консервативна и суверенистка група в Европейския парламент.

"Възраждане" категорично ще работи заедно с АзГ. Вече сме предприели стъпки за създаване на нова група в ЕП, затова още днес ще предложим на германската партия да се включи и да движим заедно процеса. Няма да допуснем сегашният управляващ либерално-фашистки режим да продължи.

Нашите германски приятели могат да разчитат на нас, както и всички останали европейски политически сили, които мислят като нас. Съединението прави силата!", написа лидерът на ПП "Възраждане" - Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//