Откриха 4 Центъра за грижа за лица с психични разстройства в с. Каменица

Снимка: Община Струмяни

Емил Илиев пожела на „НА ДОБЪР ЧАС!“ на всички потребители

Официално бяха открити четири броя Центрове за грижа за лица с психични разстройства в с. Каменица, община Струмяни.

На тържеството по повод официалното откриване на социалните центровете за грижа и настаняване на първите потребители и ползватели на новата социална услуга присъстваха: Емил Илиев – кмет на община Струмяни, Фиданка Котева – заместник-кмет хуманитарни дейности на община Струмяни, Петя Тасева – заместник-кмет по стопански дейности на община Струмяни, Иван Секулов - секретар на община Струмяни, представители на Агенцията за социално подпомагане, Севделина Траянова – управител на центровете, директори на социални и образователни институции от общината и региона, служители от общинска администрация Струмяни, потребители и други.

Както повелява българската традиция, всички гости на празника бяха посрещнати с вкусна питка с мед и сол. Специално подготвените изпълнения на децата от ДГ „Патиланци“ – с. Струмяни, допринесоха за приятната атмосфера и заредиха всички присъстващи с много настроение и хубави емоции.

По повод откриването на новите центрове за грижа за лица с психични разстройства, кметът на община Струмяни приветства всички. Той благодари на всички екипи, участвали и спомогнали за реализирането на проекта и създаването на модерни социални центрове на територията на общината. Стремежът и желанието ни, с реализирането на този проект, е настанените потребители да получат по-добри условия и по-добра грижа в своето ежедневие, да се чувстват уютно, като в собствен дом и да бъдат спокойни.

С благопожелания за здраве, бодър дух, сили и вяра в по-доброто бъдеще, Емил Илиев пожела на „НА ДОБЪР ЧАС!“ на всички потребители, персонал и гости.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK