Кметът на Разлог се срещна с представители на спортните клубове

Снимка: Община Разлог

През декември да бъде организирана церемония по награждаване “Спортист на Разлог” за 2022 г.

Днес в сградата на Община Разлог се проведе работна среща с представители на спортни клубове от град Разлог.

По време на дискусията, по покана на Общинска администрация към всички спортни клубове, се обсъди организацията на мероприятия до края на календарната година и изготвяне на спортен календар за предстоящата 2023 г.

Присъстващите се съгласиха единодушно с предложението на Община Разлог през месец декември да бъде организирана церемония по награждаване “Спортист на Разлог” за 2022 г.

В навечерието на Коледа състезателите и спортните формации, участвали в състезания от различни рангове през тази година, ще бъдат наградени с почетни купи, медали, грамоти и предметни награди в Спортна зала “Септември”.

За първа година спортните клубове няма да имат ограничение в броя на номинации, а в началото на декември ще бъдат определени и призьорите в различните категории. Организаторите предоставят възможност за участие в номинациите и на състезатели, с корени от община Разлог, като те трябва да бъдат предложени от спортен клуб, със седалище на територията на община Разлог.

След днешното обсъждане и допитване до спортните специалисти, до няколко дни Регламент и Формуляр за участие в номинации ще бъдат публикувани в сайта на Община Разлог и FB страницата.

На срещата присъстваха представители на ВК “Пирин”- Разлог, Плувен клуб “Перун” - Разлог, Ски клуб “Разлог”, Таекуондо клуб “Чо Елит”, ФК “Пирин”- Разлог и Велоклуб “Олимп”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa