Христо Колев: ЛЕВИЦАТА и лично аз ще помогнем за дострояването на новия храм в Долно Българчево

Снимки: Левицата

Кандидатите за народни представители Христо Колев и Борис Джарков се срещнаха с жители на селото

С интерес, конкретни въпроси и подкрепа за предизборната платформа на ЛЕВИЦАТА жители на село Долно Българчево, община Благоевград, посрещнаха Христо Колев и Борис Джарков - кандидати на коалицията за народни представители.

С кмета на селото Елена Стойчева проведохме съдържателен и полезен разговор. Поех ангажимент ЛЕВИЦАТА и лично аз да помогнем за довършване строителството на новия храм „Свети Димитър“, съобщи Христо Колев, водач на лисата на ЛЕВИЦАТА в Първи МИР – Благоевград, и изрази своето удовлетворение  от откровения разговор с хората, от пълното съвпадение на техните позиции по местни и национални въпроси с отстояваните от ЛЕВИЦАТА политики.

Радвам се, че говорихме на един език с тези приятни, хубави, искрени, информирани, истински българи, каквито са жителите на село Долно Българчево. Имах възможност да им кажа, че си изкарвам хляба с работа извън политиката и че се занимавам с политика, защото искам да я има България, българите да живеем по-добре“, подчерта Христо Колев. 

Елена Стойчева заяви, че като кмет е готова да посрещне кандидати за народни представители, независимо от коя политическа партия или коалиция са, за да могат жителите на селото лично да ги видят и чуят, да се ориентират в техните планове за управлението на държавата и развитието на областта. Тя изрази своето уважение към лидерите на ЛЕВИЦАТА на национално и местно ниво. Пожела да има повече хора като Костадин Паскалев, който винаги помага, независимо дали е във властта или извън нея.

Първият и втрият етап при изграждане на водопровода и половината от канализацията в селото станаха благодарение на подкрепата на Костадин Паскалев. Но за довършването им чакаме от 14 години до ден днешен да бъдат отпуснати средства. А Борис Джарков, като общински съветник преди години, е инициаторът за решението на Общинския съвет кметствата да имат гарантирана сума пари от бюджета за провеждане на празника на всяко село. Помним и сме признателни за доброто“, специално отбеляза кметът Елена Стойчева.

Подкрепиха я жителите на селото, участващи в срещата, които не скриха умората от дългите години на прехода и натрупаните проблеми, за които все не се намират решения. Откровено заявиха, че вече не вярват на досегашните управляващи и че искат млади хора в политиката, но образовани, можещи, доказали се професионално, почтени, не обременени и не корумпирани – такива, каквито виждат в листата на ЛЕВИЦАТА.

Хората с тревога говориха за мира, отношението към Русия и притеснението, че сме на прага на войната, че сега управляващите ще вкарат България във война. Категорично подкрепят развитието на ядрената енергетика, да има бъдеще за 7 и 8 блок на АЕЦ“ Козлодуй“,  да се изгради  АЕЦ „Белене“. Искат да се спре обезлюдяването на малките населени места и селата; да има добра инфраструктура и пътища; всяко населено място да е водоснабдено, защото Долно Българчево всяко лято е на воден режим и не е нормално в 21 век да се страда за вода. Настояват да се помага на младите хора на селото да развиват земеделие, животновъдство, други бизнеси, както и да бъде прекратена несправедливата практика само 5% от едрите селскостопанските производители да получават целия ресурс от евро фондовете и нищо да не достига до обикновения  производител.

„Такива срещи са „социология очи в очи“. И тази в село Долно Българчево за пореден път доказа, че ЛЕВИЦАТА разбира хората, знае проблемите, има решенията и е готова да ги реализира“, сподели  Борис Джарков.

Защото ЛЕВИЦАТА е за мир и против по нататъшно въвличане на България във войната; за развитие на българската енергетика и строителство на нови ядрени мощности; за достъпни образование, здравеопазване и качествена храна; срещу неравенствата; за подпомагане на малкия и среден бизнес; за достойно заплатен труд и прогресивно подоходно облагане; за справедливо правосъдие.

Гласувайте!

ЛЕВИЦАТА! №19

• Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//