Защо протестиращите от палатковия лагер не искат Муса Палев

снимки: infomreja.bg

                                                      ДЕКЛАРАЦИЯ

от протестиращите на палатковия лагер в Благоевград

срещу назначението на Муса Палев за областен управител

"Открито заявяваме, че не сме против различните етноси и религия. Ние не признаваме назначаването на представителя на ПП ДПС за областен управител за област Благоевград и настояваме за неговото освобождаване по причини разграничаващи се от етническата му принадлежност. Според нас този човек няма необходимото образование, опит и качества за заемане на тази длъжност.

Също така връщайки се назад в годините разбираме, че през март 2008 г. г-н Палев е бил един от 143-мата депутати, които гласуват на първо четене за отпадане от Закона за народната просвета на чл. 16 ал. 4, регламентиращ задължителното изучаване на български език в нашите училища.

През 2009 г. пък е подал уведомление в което не е декларирал придобиване на нива от 3,71 дка. находяща се в гр. Белица. Декларация в сметната палата за 2010 г. сочи, че той е наследил чрез дарение 30 ниви за една година също в гр. Белица!.

А през 2012 г. четем, че по време на изборите за кмет в село Туховище, ОИК в Сатовча е санкционирала депутатка от ПП ДПС за агитация, като с нея са били и други представители на партията, един от тях е бил именно назначеният за областен управител на Благоевградска област г-н Палев.

Ние от палатковия лагер оставаме пред Областната управа в града до неговото освобождаване от длъжността областен управител на Благоевградска област".

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

goce22:44 - 20.06.2013
момичета от инфомржа що свалихте клйпчето,утре участвйте и вие брюнетка и блондй супер,фланелките от люската манова купоннннннннн.
goce22:39 - 20.06.2013
тъжно,на протестите играли томбола за обл управител.предлагам утре да направите мис мокра фланелка.момата си я бива то идиотия бива ,бива ама лумпенизацията стига до това .а пъг Г Васев които се хили като идиот да бъде председател на журито/може и онзи ,,патриот'от софето джамбски ,нинчето от белите българки от малето ще бъде конкуренция.браво и клипче направили веселба.ааааааа п/с може и гюбек да заформите.
Алито от Дебрен21:16 - 20.06.2013
Довиждане ! Довиждане ! Довиждане!
Сн20:32 - 20.06.2013
В Благоевградска област живеят 80 хиляди мюсюлмани. Те искат гръцко гражданство, защото в България се отнасят към тях ката към чужденци.

FACEBOOK