Отпускат безвъзмездно 1 359 274.20 лв. на Община Дупница за подмяна на главен канализационен клон 1 в ж.к. „Бистрица“

Снимка: Infomreja.bg

Безвъзмездната сума в размер на 1 359 274.20 лева с ДДС за подмяна на главен канализационен клон 1 в ж.к. „Бистрица“ е вече официално отпусната на Община Дупница.

Искането на кмета инж. Методи Чимев със съдействието на народния представител Ивайло Константинов във връзка с ремонтните дейности в най-големия жилищен квартал на града за отпускане на пари и за подмяна на канализацията бе одобрено с решение на УС на ПУДООС, а вчера официално бе получено писмо за това.

Входирано е писмо с искане за отпускане на безвъзмездна сума и за другите главни канализационни клонове, решение за което се очаква. От Община Дупница вече подготвят документите за обявяване на поръчката по избор на изпълнител, която ще бъде пусната още в следващите дни.

Това е поредната безвъзмездна сума, която успя да осигури Община Дупница за подземната инфраструктура, след като финансиране вече има и за подмяна на целия водопровод в обхвата на проекта, дейностите за което текат. След подмяната пък ще започнат дейностите и по надземната инфраструктура.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK