Футболни запалянковци биха двама мъже в Перник

Снимка: Infomreja.bg

Пострадалите са 42-годишен мъж от с. Драгичево и 50-годишен от столицата

Двама перничани били приети за преглед и лечение в ЦСНМП – Перник на 7 април. След сигнал от лечебното заведение полицаи от Второ РУ установили, че им е нанесен побой в района на ул. „Якоруда“ най-вероятно от футболни запалянковци след мач на стадион „Металург“.

Пострадалите са 42-годишен мъж от с. Драгичево  и 50-годишен от столицата. Двамата имали наранявания в областта на главите, изразяващи се в разкъсвания и охлузвания. Предприети са действия за установяване на извършителите и е образувано досъдебно производство.

На 5 април бил получен сигнал от 37-годишен жител на пернишкия кв. „Църква“, че предния ден му бил нанесен побой от 49-годишен жител на областния град.

След преглед в болнични заведения е установено, че е със счупена челюст и са предприети оперативни манипулации, съобщават от полицията. Органите на реда реагирали и задържали предполагаемия извършител за срок до 24 ч.

Причините за случилото се са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство по чл. 129, ал. 2 от Наказателния кодекс и работата продължава под надзора на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK