Павел Стоименов изобличи злоупотреби за над 140 милиона в Плевенско

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Водачът на листите на движението на Васил Божков “ЦЕНТЪР” за Плевен и Благоевград Павел Стоименов изобличи властта в престъпления срещу националните интереси.

“Ликвидираха най-добрата помпена станция на Балканите, която е захранвала с вода 500 хил. дка земеделска земя в Карабоазката низина”.

Това  разкри фермерът Павел Стоименов във видео, публикувано в социалните мрежи, което събра близо 400 хил. гледания за броени часове.

Уникалното съоръжение на река Дунав в близост до Гулянци, на стойност над 140 млн. лева, е напълно неизползвамо, унищожено и разграбено, показват скандалните кадри на кандидат-депутата.

Стоименов разкри, че схемата е много по-голяма от продажбата на 50-те тона помпени съоръжения за скрап.

Ликвидирането на помпената станция цели да се намали производството на зеленчуци в плодородния регион и така да внасяме над 80% чужда продукция, обслужвайки икономическите интереси на Европа.

“Вие разграбихте помпените станции! Целенасочено опустушихте съоръженията, за да обслужите чуждите интереси. Престъпното управление не отстоява националните интереси на България!”, заяви фермерът.

Павел Стоименов обработва над 100 дка земя в различни части на страната и е най-големият зеленчукопроизводител, давайки работа на над 1000 души.

Земеделецът алармира от години за престъпните схеми в сектора, като преди 3 години беше един от двамата агро-бизнесмени, заедно със Светослав Илочвски, които свидетелстваха за злоупотребите на управлението на ГЕРБ.

“Бяхме бутнати! БЛЪСНАТИ! Да не произвеждаме!”, казва Стоименов. По думите му, властта рекетира земеделците, унищожава ресурсите за производство в цялата страна и принуждава фермерите да изнесат бизнеса си извън България.

Кадрите на Стоименов показват още, че отсрещното градче в Румъния напредва икономически, използвайки водния ресурс на Дунав, докато у нас, в района на унищожената помпена станция, цари разруха и пустош.

“В българските села всяка втора къща е разрушена и необитаема. Дотам ни докараха хайдутите, които ни управляват!”, заяви още кандидат-депутатът от листата на движението на Васил Божков.

Сред водещите политики, които ще води Стоименов са решаване на въпроса с напояването в цялата страна, предоговаряне на условията на “Зелената сделка” за осигуряване на ток на реални цени за домакинствата и държавна подкрепа за съживяване на българското село, и връщането на живота там./ news24-7.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//