18-годишен шофьор блъсна две коли край Гоце Делчев, изпреварвал неправилно

Снимка: Infomreja.bg

Почина мотоциклетисът, катастрофирал в местността Баба Цвета

Четири катастрофи за три дни са станали в област Благоевград.

На 2 юни около 22:00 часа на пътя между с. Ново Лески и Гоце Делчев, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 18-годишен водач от Хаджидимово, блъска лек автомобил „Пежо“, завърта се и се сблъсква с насрещно движещ се лек автомобил „ Тойота“.

Водачът на голфа е предприел изпреварване, ала не в подходящия момент.

С луксация на рамото е пострадал 19-годишният водач на лекия автомобил „Тойота“, а 19-годишна пътничка в него е с оток на главата.

На 3 юни в 11:25 часа на пътя между Симитли и Разлог, мотоциклет „БМВ“ с 42-годишен водач София на лява крива от пътното платно е излязъл в дясно от пътя, плъзнал се е по предпазна еластична ограда и се е блъснал в бетонна стена, както съобщи ИНФОМРЕЖА, позовавайки се на МВР.

Тежко пострадал е 42-годишният мъж, който е настанен за оказване на медицинска помощ в МБАЛ-Благоевград, където по-късно починал.

Жена на 40 години, пътуваща с него е с контузия на бял дроб.

На същата дата около 21:40 часа на ул. „Пътя за Хидрострой“ в Сандански, 14-годишен младеж е загубил контрол над, управлявана от него електрическа тротинетка и заедно с возещ се на нея 14-годишен младеж са паднали в дясно от пътното платно. Водачът е с фрактура на кост на китката, а спътникът му е с охлузни рани в областта на главата и коленете.

На 4 юни в 19:40 часа на пътя между Белица и Якоруда, лек автомобил „Рено Клио“ с 23-годишна водачка от Добрич на десен завой е излязла в ляво от пътното платно и се е блъснал в предпазна еластична ограда.

С контузия на гръден кош и счупване на пръст на ръката е пострадала 33-годишна пътничка в автомобила от Бургас.

На водачката е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отчела отрицателен резултат.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK