Акция на полиция и жандармерия на два адреса в София, свързани с депутата Настимир Ананиев

Снимка: Infomreja.bg

Чух се с офис мениджъра. Той каза, че се извършва проверка на белгийска фирма, която в един момент сме обслужвали, коментира депутатът

Акция на полиция и жандармерия се провежда на два адреса в София. Претърсват се офиси на улица „Парчевич” и булевард „Стамболийски”, научи NOVA. Официална информация за операцията на този етап няма.

В кулоарите на парламента депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев коментира информацията, появила се в някои медии, че акцията се извършва в офис на негова счетоводна фирма, която обслужва български и чуждестранни юридически лица. Той каза, че е разбрал за случващото се от журналистите.

„Чух се с офис мениджъра. Той каза, че се извършва проверка на белгийска фирма, която в един момент сме обслужвали. Разследващите искат документи. Чакат счетоводителката да ги предостави”, обясни Ананиев.

И добави: "За мен това е политическа бухалка, която се опитва да се върти. Не виждам нищо нередно в това да се обслужват чуждестранни фирми. Ако някой поиска документация, ще съдействаме".

Народният представител изключи възможността той да е обект на проверката от страна на полиция и жандармерия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK