Пенсиите ще се изплащат от 7 до 20 ноември, обезщетенията за безработица - на 15 ноември

Снимка: Infomreja.bg

На 2 ноември 2023 г. (четвъртък) на всички правоимащи лица ще бъдат изплатени паричните обезщетения за бременност и раждане

Изплащането на пенсиите през ноември 2023 г. чрез пощенските станции ще започне на 7 ноември (вторник) и ще завърши на 20 ноември (понеделник). Преводите на сумите за ноемврийските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 ноември 2023 г.

На 2 ноември 2023 г. (четвъртък) на всички правоимащи лица ще бъдат изплатени паричните обезщетения за бременност и раждане, за отглеждане на дете до 2-годишна възраст и за осиновяване на дете до 5-годишна възраст за предходния месец октомври.

Датата за изплащане на обезщетенията за безработица през този месец е 15 ноември (сряда), съобщават от пресцентъра на Националния осигурителен институт.  

Информацията за всички видове плащания, извършвани от Националния осигурителен институт към осигурените лица и пенсионерите, се актуализира всеки месец и е достъпна през интернет страницата на института, рубрика „Календар на плащанията“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK