Шест отбора мериха сили в Пролетния футболен турнир в Кюстендил

Снимка: ОДК, архив

Заради лошото време прекъснаха срещите, доиграват ги на 6 април

Шест футболни отбора се включиха в традиционния Пролетен футболен турнир за ученици III и ІV клас, организиран от ОДК и Община Кюстендил. Това са тимовете на ОУ "Св. св. Кирил и Методий", ОУ "Проф. Марин Дринов" (два отбора), ОУ „Св. Паисий Хилендарски", НУ "Св. Св. Кирил и Методий", с. Раждавица и НУ "Св. Климент Охридски", съобщават от Обединен детски комплекс.

Турнирът откри Константин Мандалски – старши учител по футбол в ОДК. Гост на събитието беше Стоян Стоянов – старши експерт по физическо възпитание и спорт в Община Кюстендил.

След теглен жребий отборите бяха разпределени в две групи и играха по схемата "всеки срещу всеки". Мачовете бяха в две полувремена от по 15 минути. Всеки отбор бе от 8 футболисти – 7 полеви играчи и 1 вратар.

Срещите започнаха много динамично и оспорвано, младите футболни таланти показаха много добра игра и висока спортна мотивация.

Поради лошите атмосферни условия турнирът беше прекъснат и не бяха излъчени победители. Срещите ще се доиграват на 6 април от 14:00 часа на изкуствения футболен терен в ЕГ "Д - р Петър Берон".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK