Слънчево време днес

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 20 и 25 градуса

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд над планинските райони от западната половина на страната ще се развие купеста облачност, но само на изолирани места в планините ще превали и прегърми. Вятърът от изток-североизток временно ще се усили. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, в София - около 21°.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност. На отделни места в масивите от западната половина на страната ще превали краткотраен дъжд. Възможно е и да прегърми. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 8°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури: 21°-23°. Температурата на морската вода е 17°-19°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, но с тенденция на отслабване.

Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от средното за май.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 55 мин. и залязва в 20 ч. и 53 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 58 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 43 мин. и изгрява в 00 ч. и 17 мин. след полунощ. Фаза на луната: три дни след пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//