Планът за спортните дейности в Радомир за 2020 е изпълнен

Снимки: Община Радомир

Добрите новини за спортната база в града тепърва предстоят

Приоритетните дейности по обновяването на спортната база, заложени в Бюджет 2020 на Община Радомир, вече са извършени. Те включваха монтирането на поливни системи на стадион „Христо Радованов” и тенис корта в Радомир. Освен това, бяха изградени и миникозирки за официални гости и журналисти на стадиона в Радомир.

Изцяло беше обновена трибуната откъм административната сграда – излят беше нов бетон, бяха поставени нови седалки, а предпазната ограда също беше подменена. Циментирани бяха и алеите зад двете трибуни, както и пространството пред главния вход на стадиона. С това бяха изпълнени изискванията за получаване на лиценз на стадиона за професионалния футбол.

Общинският съвет в града даде зелена светлина за закупуването на съседен имот до тенис корта в Радомир, върху който ще бъде изградено закрито съоръжение за тенис.

Трябва да се отбележи и фактът на доброто сътрудничество между общината и местния бизнес, който се включи активно в подпомагането на спорта и подкрепи с финанси ремонтните дейности.

Добрите новини за спортната база в града тепърва предстоят, уверяват от общинското ръководство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK