Крум Томчев от Гоце Делчев с нова спортна победа

Снимки: личен архив

Той стана двукратен бронзов медалист на Световно първенство по натурален културизъм

През юли тази година Таня Янева и Крум Томчев –млади хора от Гоце Делчев, станаха победители в Републиканско първенство по вдигане от лег. Той – безспорен победител при мъжете, а Таня – вицешампион при жените. Четири месеца по-късно Крум отново доказа на себе си и на всички, че няма невъзможни неща, като стана двукратен бронзов медалист за България на Световно първенство по натурален културизъм в Испания.

Това, което свързва двамата, не е само спортът, а и любовта. Затова съвсем естествено е предложението за брак, което Крум е направил на Таня. Изненадващо е мястото, избрано от него – световната сцена, на която се е състезавал в Испания. Едно вълнуващо и запомнящо се преживяване!

 

КОМЕНТАРИ

SUSAN BENSON11:05 - 10.11.2021
Здравейте дами и господа, Нуждаете се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите вашия проект? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация, пишете ни по имейл: ([email protected]) или ми пишете директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор веднага. Ние сме компания за цялостно финансово обслужване и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете заема си в рамките на 24 часа след одобрение. * Гъвкава лихва - Достъпна лихва от 3%. * Високи проценти на одобрение - имате 99,9% шанс да получите заема * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1 до 30 години. * Просто онлайн приложение. * Персонализирано ръководство и опит. * Без скрити такси Не пропускайте възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем със заем, защото сме помогнали на множество лица и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят. За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашата заявка за заем чрез Имейл: [email protected] WhatsApp/Telegram: +447903159998 Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. С пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK