Водачът на ПП „Възраждане“ Димчо Димчев: Необходими са повече средства за малките населени места

Снимки: ПП "Възраждане"

Кампанията на кандидатите за народни представители от „Възраждане“ в Кюстендилско продължава с пълна пара

Кандидатите за народни представители на ПП „Възраждане“ за 10 МИР – Кюстендил, продължиха активно кампанията си на терен. Водачът на листата и настоящ народен представител – Димчо Димчев, беше в Дупница, където заедно с общинския съветник от Дупница – Виктор Мантарков, и още няколко активисти на партията, отговаряха на въпроси на дупничани пред шатрата на „Възраждане“ на площада в центъра на града. Кандидатът Мартин Маринков и активисти, бяха на пазара в Кюстендил, където проведоха агитацията си в областния град. Вчера вечерта беше проведена предизборна среща с жителите на село Слатино, община Бобошево, където към Димчо Димчев и Виктор Мантарков, се присъедини и кандидатката за народен представител от Кочериново – Любка Джонова.

„Срещата в село Слатино се радваше на изключителен интерес от страна на местните жители. За нас беше важно да чуем мнението на хората. Разговорите се водиха на висок тон и това показва, че в селото има много наболели проблеми – хората се интересуват от политиката, от проблемите. Основните приоритети, за които от ПП „Възраждане“ ще се борим в следващото НС не само национални, но и местни“, коментира водачът на листата на ПП „Възраждане“ за 10 МИР – Кюстендил, Димчо Димчев.

Той е поел ангажимент пред местните жители за развитие на региона.

„Слатино е едно от местата, където има исторически находки. Поел съм ангажимент за организиране на работна среща с Министерство на културата, ще се опитаме да осигурим и повече средства чрез кметовете на общини за малките населени места. В момента село Усойка разполага с 3 000 лв. бюджет за година, което е твърде малко. Необходимо е да има информационна кампания за хората от читалищата и кметствата. Целта е да им се разясняват възможностите за кандидатстване по различните проекти.

Ще проведем разговори с областния управител и кметовете на общини. Ако една община се развива, това ще доведе до развитие на целия регион. Трябва да се наблегне на развитието на културния туризъм, здравния туризъм, а също и на религиозния, така че с Министерство на културата ще имаме много срещи“, категоричен е кандидатът за депутат Димчо Димчев.

Днес кампанията на ПП „Възраждане“ продължава с пълна пара, като единствения кандидат от Кюстендил за европейски парламент – Мира Миркова, ще гостува в Евроком, а представители на партията ще продължат със срещите си в Кюстендил, Дупница, Кочериново, а вечерта е планувана отворена среща в село Усойка.

Вижте листата на ПП „Възраждане“ за 10 МИР – Кюстендил:

1. Димчо Димчев

2. Мира Миркова

3.Цветомира Маринова

4. Виктор Мантарков

5. Ангелина Станоева

6. Мартин Маринков

7. Любка Джонова

Излез и гласувай на 9-ти юни! Избери ПП „Възраждан“ с номер 12!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//